miercuri, 8 septembrie 2010

Cum să-ţi tragi o secretară blondă


Ştiu, unii vor crede că am greşit titlul, care ar fi trebuit să fie ceva de genul: cum să i-o tragi secretarei blonde.
Pe scurt, este vorba despre un patron care şi-a angajat o secretară după placul inimii: adică să aibă de toate (corp, faţă, vârstă), dar şi un pic de minte şi vreo două boabe de engleză, ca să nu bată la ochi - cel puţin nu din prima - faţă de ceilalţi angajaţi, partenerii de afaceri şi, bineînţeles şi mai ales, faţă de soţie.
Următoarea fază a fost când să prindă momentul şi unde să-l prindă pe acesta, pentru a executa tragerea. Ceea ce s-a aranjat relativ uşor cu un "team building" organizat la Rucăr. Prima zi a fost de tatonare, a doua zi dragostea a trăznit fulgerător şi actul s-a consumat ;la un pahar de vorbă în camera patronului. Cu declaraţiile romantice de rigoare, pe care amândoi le declamau dar în care bineînţeles că niciunul nu credea.
Romanţa a continuat la Bucureşti, în garsoniera secretarei (numită între timp asistentă principală la micul departament de business & marketing - ce-o mai fi şi asta? - orişicât, suficient pentru ca bagheta magică să transforme garsoniera în apartament cu două camere.
Pe scurt, gluma s-a îngroşat, omul nostru, în ciuda vârstei fatale pentru amor, de 50 ani şi, nu avea de gând să înceapă o viaţă de la capăt. Însă nici domnişoara nu era gata să accepte un picior în partea dorsală, deşi dacă ar fi fost să fie aşa nu ar fi plecat de lângă iubit cu această parte dezgolită, cum am mai menţionat.
Acum eroul nostru nu mai trage nicio secretară, ci îşi trage cu pumnii în boaşele-i pofticioase. Este castrat psihic, poate să vadă şi zece dame din Play-Boy chemându-l între cracii goi, să înghită şi un bax de Viagra...Capac la toate, nevastă-sa aflase despre tărăşenie, culmea, când amorul era deja răcit ca bărbatul la şase minute de la ejaculare. Nici nu vreau să aflu ce s-a mai întâmplat, uite - îmi acopăr amândoi ochii de parcă m-aş feri de Bau-Bau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu